Ismerd meg a 2021-es robotfűnyíró újdonságokat!

A gyártók mindig egy lépéssel előttünk járnak. Mi már azt gondoljuk, hogy nem lehet ennél okosabb, és nem lehet szebb, majd jönnek a tervezők, akik erre rácáfolnak. Összegyűjtöttük az általunk legmegbízhatóbbnak ítélt gyártók 2021-es évi robotfűnyíró újdonságait!

Husqvarna robotfűnyíró 2021

A Husqvarna a kisebb kertek tulajdonosait lepte meg egy újdonsággal, bemutatkozik az Automower 305, maximális 600 m 2 -es kapacitással. Ebben a kategóriában újdonság a megújult kezelőfelület, a Connect Home bluetooth elérés, illetve az opcióként beszerelhető Automower Connect, a mobilinternetes kapcsolatot lehetővé tévő panel.

A fűnyírógép masszív burkolatának, és a kompakt kialakításnak köszönhetően akár vízzel is tisztítható. A korábbi években, ebben a kategóriában még nem létező keskeny átjárók kezelése is a 305-ös modell tulajdonságai közé tartozik, amivel akár 60 cm-es szélességű folyosón keresztül is közlekedhet. Könnyen kezeli a lejtőket, akár 40%-os meredekséggel is megbirkózik. Az időjárás érzékelő mindig az optimális nyírási időt biztosítja, a hármas keresőrendszer a lehető leggyorsabban segíti robotfűnyírónkat a töltőállomásra visszatalálni.

Ebben az évben még mindig az újdonságok közé sorolhatjuk a világ első Husqvarna AWD robotfűnyíróját. Az összkerékmeghajtású robotfűnyíró már tavaly óta elérhető a kereskedésekben. A csúcsrobot az Automower 435X nevet viseli. Vele nincs többé meredek lejtő, hiszen akár 70%-os emelkedőkön is képes a legjobb teljesítményt nyújtani. Az akadályokat és durva terepet is legyőző AWD robotfűnyíró képes akár 3500 m 2 terület karbantartására. Az X-line kialakítású, LED-es fényszórókkal és távoli objektum-felismeréssel felszerelt robot gyorsan képes a helyzetnek megfelelően cselekedni.

A Husqvarna ismét bebizonyította, hogy nem csak a teljesítményben, de az okos-technológiák világában is tud újat mutatni. A korábban bevezetett Automower Connect alkalmazás és az extrém teljesítmény mellé most a hangvezérléssel való irányítás lehetősége is betársult. Irányítsd bárhonnan, könnyedén, billentyűzet és programozás nélkül!

A 435X AWD robotfűnyíró új dizájnt is kapott, ami nem csak a kinézetét erősíti, hanem a precíz munkavégzéshez is hozzásegíti. Az alumínium ötvözetű csuklós ház hátsó karosszériája kiváló manőverezhetőséget biztosít még a bonyolultabb terepeken is.

https://www.youtube.com/watch?v=rMTf4ecOvKE&t=17s
Husqvarna EPOS robotfűnyíró

2021 várhatóan második félévében bemutatkozik a Husvarna EPOS robotfűnyírója, ami immár határoló huzal lefektetése nélkül képes a magas színvonalú és biztonságos automatikus fűnyírásra. A műholdas technológia használata lehetővé teszi a gép precíz működését. Csak egy mobiltelefonra és a Husqvarna EPOS alkalmazásra van szükség a gép beállításaihoz. A telefon használatával a virtuális határokat állíthatjuk be, és létre tudunk hozni egy vagy több munkaterületet.A kifinomult műholdas technológia, a Husqvarna EPOS, másodpercek alatt centiméteres pontosságot nyújt. A géphez mellékelt bázisállomással kombinálva ez lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró bármilyen fűterületen hatékonyan dolgozzon.


Gardena robotfűnyíró 2021


A Gardena, mint a Husqvarna csoport tagja, magáénak tudhatja mind azt a technológiai tudást és stabil hátteret, amelyet előkelő társa. A Gardena 2012-ben kezdett el robotfűnyírókat forgalmazni, ekkor született meg az első, teljesen önálló robotfűnyírója.

2021-ben újdonságként mutatkozik be a Gardena Sileno Minimo 250 és 500. A gépek méretei megegyeznek, vágási teljesítményükben van különbség(maximálisan 250 és 500 négyzetméter). Letisztult forma, megnyerő és modern Gardena dizájn jellemzi. Ezeket az új típusokat már kizárólag a

Gardena Smartsystem applikációval, bluetooth kapcsolattal tudjuk vezérelni, akár egy nyugágy kényelméből. Kiemelkedően csendes működésével ideális kisebb méretű kertek pázsitjának karbantartására.

A több szabadidőt ígérő fűnyírócsalád egyik oszlopos tagja a GARDENA Smart SILENO city 500, ami egy új, díjnyertes terméke a gyártónak. A SensorCut rendszerrel felszerelt smart SILENO city 500 biztosítja a minőségi és csíkmentes vágási eredményt. Akár 500 m 2 -en képes tökéletesre nyírni a füvet úgy, hogy alig hallható működést generál. A gyepterület lehet akár enyhe lejtőn is, ugyanis a 25%-os emelkedők sem okoznak gondot a robot számára.

Az előző évben került forgalmazásra, és magas érdeklődésre az eddig is szortimentben lévő Gardena Sileno City 250 továbbfejlesztett változata, a Gardena Sileno City 400-as modell. Ezzel a típussal akár 400 m 2 -es fűfelület is karbantartható. A Gardena is büszkélkedhet az okos-technológiák magas fokú alkalmazásával, hiszen a Smart SILENO elnevezéssel rendelkező robotfűnyírókat könnyedén lehet okostelefon vagy táblagép segítségével is irányítani. Az ingyenesen letölthető Gardena Smart System alkalmazással egyszerűen beprogramozhatjuk a fűnyírási időszakokat, amelyet akár az öntözőrendszerrel is összehangolhatunk.

Ha valaki a megnyerő dizájn mellett az okos funkciókra is vágyik, részére bármelyik Smart rendszerrel rendelkező gép lesz a tökéletes választás!

https://www.youtube.com/watch?v=cTkcjctqlrY

Kérdése van a 2021-es robotfűnyíró újdonságokkal kapcsolatban? Kérdezze bátran szakértőinket!

A teljes 2021-es Husqvarna és Gardena robotfűnyíró választékot ITT tekintheti meg!

Kérdezze robotfűnyíró szakértőinket!

Kérdezze robotfűnyíró szakértőinket!

Rólunk

https://robotfunyirotelepito.hu/wp-content/uploads/2019/04/andl.png

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást. Robotfűnyíró telepítés, szervizelés és tanácsadás országosan!

Robotfűnyíró telepítés Pápa
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr
Robotfűnyíró telepítés Budapest
Robotfűnyíró telepítés Siófok
Robotfűnyíró telepítés Balatonfüred
Robotfűnyíró telepítés Balaton
Robotfűnyíró telepítés Esztergom
Robotfűnyíró telepítés Sárvár
Robotfűnyíró telepítés Székesfehérvár
Robotfűnyíró telepítés Csorna
Robotfűnyíró telepítés Sopron
Robotfűnyírók 2021
Robotfűnyíró

Elérhetőségeink

+36-89-320-872
info@robot1.hu
8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.