HUSQVARNA AUTOMOWER 435X AWD

A világ első összkerékhajtásos robotfűnyírója megérkezett. A Husqvarna Automower® 435X AWD robotfűnyíró az ALLRAD DRIVE-val akár 70% -os meredek lejtéssel is képes megbirkózni maximum 3500m2-es területen. Kérdése van a robotfűnyíróval kapcsolatban? Tegye fel bátran a szakértőinknek! Érdekli a Husqvarna Automower 435X AWD robotfűnyíró ára és még több infót szeretne megtudni? Robot1.hu a robotfűnyíró szakértő webshop!

A világ első összkerékhajtásos robotfűnyírója megérkezett. A Husqvarna Automower® 435X AWD robotfűnyíró az ALLRAD DRIVE-val akár 70% -os meredek lejtéssel is képes megbirkózni maximum 3500m2-es területen. Kérdése van a robotfűnyíróval kapcsolatban? Tegye fel bátran a szakértőinknek!

Érdekli a Husqvarna Automower 435X AWD robotfűnyíró ára és még több infót szeretne megtudni? Robot1.hu a robotfűnyíró szakértő webshop!

Kérdezze robotfűnyíró szakértőinket!

Kérdezze robotfűnyíró szakértőinket!

Rólunk

https://robotfunyirotelepito.hu/wp-content/uploads/2019/04/andl.png

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást. Robotfűnyíró telepítés, szervizelés és tanácsadás országosan!

Robotfűnyíró telepítés Pápa
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr
Robotfűnyíró telepítés Budapest
Robotfűnyíró telepítés Siófok
Robotfűnyíró telepítés Balatonfüred
Robotfűnyíró telepítés Balaton
Robotfűnyíró telepítés Esztergom
Robotfűnyíró telepítés Sárvár
Robotfűnyíró telepítés Székesfehérvár
Robotfűnyíró telepítés Csorna
Robotfűnyíró telepítés Sopron
Robotfűnyírók 2021
Robotfűnyíró

Elérhetőségeink

+36-89-320-872
info@robot1.hu
8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.