Keressen bizalommal!
+36-89-320-872
info@robotfunyirotelepito.hu
Automower Expert

Robotok

Ismerd meg a 2019-es robotfűnyíró újdonságokat!

A gyártók mindig egy lépéssel előttünk járnak. Mi már azt gondoljuk, hogy nem lehet ennél okosabb, és nem lehet szebb, majd jönnek a tervezők, akik erre rácáfolnak. Összegyűjtöttük az általunk legmegbízhatóbbnak ítélt gyártók 2019-es évi robotfűnyíró újdonságait!

Husqvarna robotfűnyíró 2019

Egyértelműen 2019 legnagyobb durranásai közé sorolhatjuk a Husqvarna Automower-ek tökéletesítését. Megérkezett a világ első Husqvarna AWD robotfűnyírója. Az összkerékmeghajtású robotfűnyíró már elérhető a kereskedésekben, a csúcsrobot az Automower 435X nevet viseli. Vele nincs többé meredek lejtő, hiszen akár 70%-os emelkedőkön is képes a legjobb teljesítményt nyújtani.

Az akadályokat és durva terepet is legyőző AWD robotfűnyíró képes akár 3500 m2 terület karbantartására. Az X-line kialakítású, LED-es fényszórókkal és távoli objektum-felismeréssel felszerelt robot gyorsan képes a helyzetnek megfelelően cselekedni.

A Husqvarna ismét bebizonyította, hogy nem csak a teljesítményben, de az okos-technológiák világában is tud újat mutatni. A korábban bevezetett Automower Connect alkalmazás és az extrém teljesítmény mellé most a hangvezérléssel való irányítás lehetősége is betársult. Irányítsd bárhonnan, könnyedén, billentyűzet és programozás nélkül.

Az új robotfűnyíró új dizájnt is kapott, ami nem csak a kinézetét erősíti, hanem a precíz munkavégzéshez is hozzásegíti. Csuklós hátsó karosszériája kiváló manőverezhetőséget biztosít még a bonyolultabb terepeken is.

Gardena robotfűnyíró 2019

A Gardena, mint a Husqvarna csoport tagja, magáénak tudhatja mind azt a technológiai tudást és stabil hátteret, amelyet előkelő társa. A Gardena 2012-ben kezdett el robotfűnyírókat forgalmazni, ekkor született meg az első, teljesen önálló robotfűnyírója.

A Gardena termékei közül az idei évben a Gardena SILENO termékcsalád emelkedik ki. A több szabadidőt ígérő család egyik oszlopos tagja a GARDENA smart SILENO city 500, ami egy új, díjnyertes terméke a gyártónak. A SensorCut rendszerrel felszerelt smart SILENO city 500 biztosítja a minőségi és csíkmentes vágási eredményt.  Akár 500 m2-en képes tökéletesre nyírni a füvet úgy, hogy alig hallható működést generál. A gyepterület lehet akár enyhe lejtőn is, ugyanis a 25%-os emelkedők sem okoznak gondot a robot számára.

A Gardena is büszkélkedhet az okos-technológiák magas fokú alkalmazásával, hiszen a smart SILENO robotfűnyírót könnyedén lehet alkalmazás segítségével is irányítani. Az okos alkalmazással egyszerűen beprogramozhatjuk a fűnyírási időszakokat, amelyet akár az öntözőrendszerrel is összehangolhatunk.

A díjnyertes robotfűnyíró büszke lehet formás idomaira, hiszen egy rangos, elismert dizájn versenyen sikerült elnyernie a győztesnek járó kitüntetést. Ha valaki a tudás mellett a külsőre is nagy hangsúlyt fektet, ez lesz a tökéletes választás!

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást. Robotfűnyíró telepítés, szervizelés és tanácsadás országosan!

Robotfűnyíró telepítés Pápa
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr
Robotfűnyíró telepítés Budapest
Robotfűnyíró telepítés Siófok
Robotfűnyíró telepítés Balatonfüred
Robotfűnyíró telepítés Balaton
Robotfűnyíró telepítés Esztergom
Robotfűnyíró telepítés Sárvár
Robotfűnyíró telepítés Székesfehérvár
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr

ANDL Kft.

Cím: 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.

Tel./Fax.: +36-89-320-872

info@robotfunyirotelepito.hu