Keressen bizalommal!
+36-89-320-872
info@robotfunyirotelepito.hu
Automower Expert

Profi Telepítés

5 pont, hogy miért érdemes profira bízni a robotfűnyíró telepítését

Mivel a robotfűnyírót azért vesszük, hogy a kényelmünket szolgálja, senki sem szeretne órákat tölteni a telepítésével és az útmutató tanulmányozásával. Kétségtelen, hogy gyártók arra törekedtek, hogy minél egyszerűbben tudják az emberek telepíteni a robotot, de azt bárki belátja, ha nincs elég műszaki érzéke, vagy alapvető programozási készsége hozzá. Ugyanis ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a végeredmény tökéletesen levágott gyep legyen.

1. A megfelelő telepítési hely kiválasztása

A bázis, vagy más néven a töltőállomás elhelyezése egy kulcsfontosságú kérdés a telepítés előtt. Vannak olyan szempontok, amelyeket nem árt figyelembe venni. Ilyen például a szélsőséges időjárási körülmények elleni védelem, az egyenes felület, egy közeli áramforrás és az, hogy lehetőleg távol kerüljön az öntözőfejektől.

2. A határoló-huzal kivezetése

A huzal precíz kivezetése azért fontos, hiszen ez meghatározza a robotfűnyíró munkavégzését. A minőségi munka elvégzése érdekében a vezetőhuzalt a földhöz erősítve, szigeteket létrehozva kell kihelyezni. A szigetek létrehozása annak érdekében történik, hogy a robot kikerülje a virágokat, fákat és bokrokat. A határoló-huzal kihelyezése a mellékelt speciális szögek segítségével történjen. Ehhez mindenképpen rendelkezzünk a megfelelő szerszámokkal!  

3. Vezetőhuzal kihelyezése

A vezetőhuzal nélkül nincs munka. Ez ahhoz szükséges, hogy a robotfűnyírót visszavezesse a töltőállomásra. A vezetőhuzalt nem elég csak egy távoli pontra kihúzni, hiszen ezt össze kell kötni a határoló huzallal és töltőállomással egyaránt. Ez egy kicsit bonyodalmasabb, a tapasztalatok azt mutatják, hogy itt szokott elbukni a „saját” telepítés.

4. Programozás

Az első meghökkentő információ akkor éri a tulajdonosokat, amikor megtudják, hogy a robot „össze-vissza” nyírja a füvet. Ez a legjobb, amit tehet annak érdekében, hogy csíkmentes gyepet kapjunk. A program beállítása során figyelmet kell fordítani arra, hogy a robotfűnyíró különböző irányokból nyírja a füvet, ezért szabálytalan fűnyírási rendszerrel működik. Ezzel a módszerrel érhető el a legszebb vágási végeredmény. Érdemes szakemberre bízni a beállítást, hiszen az egyszeri profi beállítás után nincs szükség további programozási feladatok elvégzésére.

5. Garancia

Mit nyer a tulajdonos egy robotfűnyíró szakszerű telepítésével? Időt mindenképp, ami mint tudjuk, az ember egyik legdrágább kincse. De mi, szeretnénk ezt fokozni, ezért garanciát is vállalunk az általunk elvégzett munkára. Több száz telepítéssel a hátunk mögött hisszük, hogy minden helyzet egyedi, minden kert más, mi pedig pontosan tudjuk, mi a feladatunk.

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást. Robotfűnyíró telepítés, szervizelés és tanácsadás országosan!

Robotfűnyíró telepítés Pápa
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr
Robotfűnyíró telepítés Budapest
Robotfűnyíró telepítés Siófok
Robotfűnyíró telepítés Balatonfüred
Robotfűnyíró telepítés Balaton
Robotfűnyíró telepítés Esztergom
Robotfűnyíró telepítés Sárvár
Robotfűnyíró telepítés Székesfehérvár
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr

ANDL Kft.

Cím: 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.

Tel./Fax.: +36-89-320-872

info@robotfunyirotelepito.hu