Keressen bizalommal!
+36-89-320-872
info@robotfunyirotelepito.hu
Automower Expert

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések robotfűnyíró vásárlásakor, illetve telepítés előtt:

  1. Mennyire hangos a robotfűnyíró? Nem fogja zavarni a szomszédokat?

Szomszédok imádni fogják. 58dB (A) zajtszintjével a Husqvarna robotfűnyírók könnyedn dolgozhatnak a kertben, anélkül, hogy Önt vagy a szomszédokat zavarná!

2. Okozhat-e sérülést a kutyának, macskának, netán a gyermeknek a robotfűnyíró?

Nem! A robotfűnyíró talajtól történő felemelésekor a robotfűnyíró leállítja a vágási folyamatot és megáll. A prémium robotfűnyírók ultrahangos érzékelővel felszereltek így az ütközést könnyen elkerülik. A “hétköznapibb” modellek is ütközés védelemmel vannak felvértezve, vagyis ha tompán nekimegy valaminek, akkor megáll és új irányba folytatja az útját.

3. Van-e garancia a telepítésre és a robotfűnyíróra?

A Husqvarna és a Gardena robotfűnyírók esetén is minden esetben biztosítjuk a gyári garanciát. Ezen felül garanciát vállalunk az elvégzett telepítési munkára is. Vagyis, ha a robot a rossz telepítés miatt nem megfelelően működik természetesen garanciális javítjuk a hibát. Így Ön nyugodt lehet, mi elintézünk mindent.

4. Esőben, vagy az erős napsütés tud-e kárt tenni a robotfűnyíróban?

A robotfűnyírók a legtöbb időjárási viszony mellett képesek füvet nyírni, és a nedves körülményekkel is megbirkóznak.

5. Kell-e szervizelni a robotfűnyírót?

A hosszú élettartam és a zavartalan működés érdekében a szezonvégén mindenképpen érdemes szakszervizbe vinni a robotfűnyírónkat. Illetve a szerzvizeléssel kapcsolatos egyéb feladatokról tájékoztatást kérni szakértő kollégáinktól.

6. Télen mit csináljak a robotfűnyíróval?

A tél előtti szerviz után száraz, hűvös helyen érdemes tárolni a robotfűnyírót. A tél folyamán az akkumulátor állapotára is fontos odafigyelni. Ezzel kapcsolatos karbantartást szakértő kollégáink szívesen elmondják.

7. Mi történik, ha ellopnák a robotfűnyírót a kertemből?

Jó hírünk van. A robotfűnyírókat többféle megoldással biztosítják a lopás ellen a gyártók. A Husqvarna Automower® fűnyírót többféleképpen is biztosították a lopással szemben. PIN-kód szükséges minden beavatkozáskor. Azonnal megszólal a riasztó, ha a kódot mellőzik a fűnyíró megállításakor vagy felemelésekor. Nem tudják használni, ha ellopják, mivel nem illeszkedik más töltőállomásokhoz. És ha bejelentik az ellopását, tiltólistára kerül a Husqvarna világszintű szervizhálózatában.

Van még kérdése? Tegye fel az elérhetőségeinken!

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást. Robotfűnyíró telepítés, szervizelés és tanácsadás országosan!

Robotfűnyíró telepítés Pápa
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr
Robotfűnyíró telepítés Budapest
Robotfűnyíró telepítés Siófok
Robotfűnyíró telepítés Balatonfüred
Robotfűnyíró telepítés Balaton
Robotfűnyíró telepítés Esztergom
Robotfűnyíró telepítés Sárvár
Robotfűnyíró telepítés Székesfehérvár
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr

ANDL Kft.

Cím: 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.

Tel./Fax.: +36-89-320-872

info@robotfunyirotelepito.hu