Keressen bizalommal!
+36-89-320-872
info@robotfunyirotelepito.hu
Automower Expert

Professzionális robotfűnyíró telepítés

Husqvarna Automower

Robotfűnyíró telepítés

Robotfűnyíró szakértő

Robotfűnyíró telepítés okosan

Hogyan válasszunk robotot?

Ha már meghoztuk a döntést, hogy a robotfűnyírót vásárolunk, számos kérdéssel találjuk szemben magunkat. Érdemes először azt figyelembe vennünk, hogy milyen előnyökkel jár egy fűnyírórobot vásárlása, hiszen ez alapján megtudhatjuk, hogy mit nyerünk a használatával.
A robotfűnyíró egyik legjobb tulajdonsága, hogy működése közben alig hallható, így a szomszédot sem fogja zavarni, amikor este vagy hétvégén nyírja a füvet. Sokak számára fontos a környezetvédelem, így a robotfűnyíró használatával azért is sokat teszünk, hogy megóvjuk környezetünket a káros hatásoktól.

további részletek

Robotfűnyíró Akció

Husqvarna robotfűnyíró akció! Lapozza át a katalógust és rendeljen mielőbb!

Ha robotfűnyíró vásárlásán gondolkozik, akkor ezt látnia kell! Automowerek már 259.900Ft-tól!

további részletek

Miért érdemes profira bízni a robotfűnyíró telepítését?

Mivel a robotfűnyírót azért vesszük, hogy a kényelmünket szolgálja, senki sem szeretne órákat tölteni a telepítésével és az útmutató tanulmányozásával. Kétségtelen, hogy gyártók arra törekedtek, hogy minél egyszerűbben tudják az emberek telepíteni a robotot, de azt bárki belátja, ha nincs elég műszaki érzéke, vagy alapvető programozási készsége hozzá. Ugyanis ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a végeredmény tökéletesen levágott gyep legyen.

további részletek

2020-as robotfűnyíró újdonságok

Ismerd meg a 2020-as robotfűnyíró újdonságokat! A gyártók mindig egy lépéssel előttünk járnak. Mi már azt gondoljuk, hogy nem lehet ennél okosabb, és nem lehet szebb, majd jönnek a tervezők, akik erre rácáfolnak. Összegyűjtöttük az általunk legmegbízhatóbbnak ítélt gyártók 2020-as évi robotfűnyíró újdonságait!

további részletek

Szolgáltatásaink

25 év szakmai tapasztalat

13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást.

Professzionális Gépi Telepítés

Elsők között vagyunk, akik gépi telepítéssel dolgoztunk a robotfűnyírók üzembe helyezése során. És kizárólagos forgalmazói vagyunk a Portable Winch ipari telepítő gépeknek.

Naprakész tudás

A kollégáink a legképzettebb robotfűnyíró telepítő szakemberek az országban, a folyamatos külföldi és hazai oktatásnak köszönhetően.

Rengeteg referencia

Több mint 10 év alatt több 100 robotfűnyírót telepítettünk, melyek hosszú évek óta varázsolnak fantasztikusan zöld pázsitot a megrendelőink kertjeibe.

Robotfűnyírók szakszerű telepítése

Kiválasztjük a megfelelő telepítési helyet. Ezt követően kivezetjük a határoló-huzalt, illetve a vezetőhuzalt. Végül beprogramozzuk a vágási irányokat.

Garancia és Szerviz

Több száz telepítéssel a hátunk mögött hisszük, hogy minden helyzet egyedi, minden kert más, mi pedig pontosan tudjuk, mi a feladatunk.

Kik vagyunk?

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást.

A hosszú évek alatt dinamikusan fejlődött vállalatunk. Az AS-Motor gépek kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk, valamint a Husqvarna termékek értékesítésében is elnyertük az előkelő első helyezést, köszönhetően a több ezer eladott Husqvarna, Gardena és McCulloch termékeknek.

A termékek értékesítése közben a legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy minőségi kiszolgálásban részesüljenek a vevőink. Ezért, mi nem csak a megfelelő terméket segítünk kiválasztani, hanem további szakszerű szolgáltatásokat is nyújtunk, a vásárlók igényeire szabva.

A modern technológia alkotta gépek, főleg a fűnyírórobotok, olyan telepítési feladatokat igényelnek, amivel egy laikus nem biztos, hogy könnyen
megbirkózik. Egy fűnyírórobot megfelelő telepítéséhez szükséges némi műszaki affinitás és időráfordítás is, aminek hiánya gondot okozhat. Csak nem nekünk! Több száz fűnyírórobot telepítéssel a hátunk mögött, megszereztük a maximális tudást és tapasztalatot, ezért a nálunk vásárolt fűnyírórobotot rövid idő alatt, a legmegfelelőbb módon tudjuk üzembe helyezni. Mi voltunk az elsők, akik gép telepítéssel dolgoztak, ezzel is növelve a hatékonyságot és precizitást a telepítés során.

Az évek folyamán megtanultuk az egyes fűnyírórobotok működését és megismertük minden tulajdonságát, így ha meglátjuk az adott kertet, máris tudjuk, hogy mi a teendőnk. Mivel csapatunk profi szakemberekből áll és a munkánk is precíz, ezért a telepítésre garanciát is vállalunk! Kollégáink németül és angolul is beszélnek. A külföldi továbbképzéseknek köszönhetően folyamatosan naprakész a tudásuk!

Robotfűnyíró szakértőink

Nehéz János-Michael

Az elsők között, már 2007-ben telepített robotfűnyírókat az országban. Óriási tapasztalattal rendelkezik a robotfűnyírókkal és a telepítéssel kapcsolatban is. Nincs olyan, amit ne tudna, ha robotfűnyíróról van szó. Bízzd rá magad nyugodtan.

Fülöp Gábor

Az Andl Kft. győri munkatársa igazi szakértő, ha Husqvarna Automower robotfűnyíró telepítéséről van szó. Természetesen a Husqvarna mellett több más márka telepítésével kapcsolatban is bátran fordulj hozza. Munkáját tökéletesen műkődö robotfűnyírók és fantasztikus pázsitok kísérik.

Takács Miklós

A robotfűnyírókat az utolsó csavarig ismeri. Mondhatni a robotfűnyírókkal kel és fekszik. Igazi szakértő, aki az évek során megszerzett szakmai tapasztalatai alapján minden esetben a piac legmegbízhatóbb és leghatékonyabb robotfűnyíróit fogja ajánlani az előzetes igényfelémérés után.

Gyurasits Gábor

27 éve foglalkozik kerti gépekkel, robotfűnyirókkal 2008 óta. Teljes körű segítséget nyújt a megfelelő gép kiválasztàsában, a telepítéssel, és a gépek mechanikus alkatrészeivel, illetve szoftvereivel kapcsolatban.

Kapcsolat

Robotfűnyíró Telepítő – ANDL Kft.

Cím: 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.
Tel./Fax.: +36-89-320-872
info@robotfunyirotelepito.hu

Több mint 25 éves tapasztalattal állunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik kertészeti vagy erdészeti gépek vásárlását, karbantartását vagy javítását tervezik. 13 fős, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja a pontos és precíz munkavégzést, és az ezzel járó minőségi szolgáltatást. Robotfűnyíró telepítés, szervizelés és tanácsadás országosan!

Robotfűnyíró telepítés Pápa
Robotfűnyíró telepítés Veszprém
Robotfűnyíró telepítés Győr
Robotfűnyíró telepítés Budapest
Robotfűnyíró telepítés Siófok
Robotfűnyíró telepítés Balatonfüred
Robotfűnyíró telepítés Balaton
Robotfűnyíró telepítés Esztergom
Robotfűnyíró telepítés Sárvár
Robotfűnyíró telepítés Székesfehérvár
Robotfűnyíró telepítés Csorna
Robotfűnyíró telepítés Sopron

ANDL Kft.

Cím: 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 64.

Tel./Fax.: +36-89-320-872

info@robotfunyirotelepito.hu